Σεμινάριο εξειδίκευσης barista σχετικά με την τέχνη της ανάμειξης του αφρoγάλακτος με τον καφέ. Τεχνικές, θερμοκρασίες, σχέδια επαναλήψεις. Όλα όσα έχουν να κάνουν με τα βασικά αποτελέσματα της επαφής του καφέ με το γάλα. Πολυάριθμες δοκιμές, γευσιγνωσίες και επιμονή για το τελικό αποτέλεσμα.
Το πρόγραμμα προορίζεται για όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για την τέχνη του αφρoγάλακτος με τον καφέ, είτε είναι αρχάριοι είναι σε σχετικά προχωρημένο επίπεδο.
Έναρξη Σεμιναρίου | 24-03-2025 |
Σύνολο θέσεων | 4 |
Διαθέσιμες Θέσεις | 4 |
Κόστος Σεμιναρίου | 180.00€ |
Τιμή για φοιτητές και ανέργους* | 160.00€ |
Σημείωση* | Η τιμή αφορά εφαπαξ εξόφληση του ποσού |
50.00 € |
Θεοδοσίου Νάτσινα 49
Χαριλάου , Θεσσαλονίκη
54248
6986 507665
2310 326407
info@baresc.gr
Basic Barista
Basic Bartender
Latte Art
Molecular Mixology
Advanced Bartending
Personal Training
Προετοιμασία Διαγωνισμών
Σεμινάρια Γαρνιτούρας
I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending
Εκπαίδευση Προσωπικού
Coffee - Coctail Events
Στήσιμο καταλόγου
Bar & Cocktail Catering
Συμβουλευτικές υπηρεσίες