Blog

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τον χώρο του καφέ και των cocktails

Ας μιλήσουμε για το Metaxa! Ας αναφέρουμε λιγα πράγματα για το ταξίδι μας στη Σάμο και στο αποστακτήριο στην Κηφισιά στην Αθήνα και να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τη λεξη experience = εμπειρία όπως χαρακτηρίζετε γενικότερα το ταξίδι, το masterclass της εταιρίας και γενικότερα όλα αυτά που επάξια συνθέτουν χρωματικά αυτόν τον υπέροχο ''πίνακα ζωγραφικής''

Κάθε χρόνο πολλοί bartenders (κι όχι μόνο εννοείται ) αναρωτιούνται εάν θα ήταν καλή απόφαση το να φύγουν κάπου μακριά από την βάση τους για καλοκαιρινή εργασία ,για να ρεφάρουν την ανεργία του χειμώνα ,η να κάτσουν και να περιμένουν μήπως ανοίξει κάποια θέση εργασίας εκεί που βρίσκονται…. Παρακάτω θα αναλύσουμε τα υπέρ και τα κατά (σύμφωνα με την προσωπική μας άποψη) ελπίζοντας να βοηθήσουμε όλους εσάς ,στο να παρθεί η σωστή απόφαση όπως ο ενδιαφερόμενος την ορίζει

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 30 και κάτι ημέρες από τότε που πραγματοποιήθηκε η έκθεση καφέ, Milan Coffee Festival φυσικά στο Μιλάνο , κι άλλες τόσες ημέρες που σας υποσχέθηκα οτι θα γράψω μερικές γραμμές σχετικά με αυτό, αλλά πραγματικά όλο αυτό το διάστημα δεν είχα χρόνο ν ασχοληθώ με το θέμα. Ήρθε η ώρα όμως !

Επικοινωνία

Θεοδοσίου Νάτσινα 49

Χαριλάου , Θεσσαλονίκη

54248

6986 507665

2310 326407

info@baresc.gr

Εκπαίδευση

Basic Barista

Basic Bartender

Latte Art

Molecular Mixology

Advanced Bartending

Personal Training

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Bar Services

Εκπαίδευση Προσωπικού

Coffee - Coctail Events

Στήσιμο καταλόγου

Bar & Cocktail Catering

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Follow Us on