Σεμινάριο εξειδίκευσης barista σχετικά με την τέχνη της ανάμειξης του αφρoγάλακτος με τον καφέ. Τεχνικές, θερμοκρασίες, σχέδια επαναλήψεις. Όλα όσα έχουν να κάνουν με τα βασικά αποτελέσματα της επαφής του καφέ με το γάλα. Πολυάριθμες δοκιμές, γευσιγνωσίες και επιμονή για το τελικό αποτέλεσμα.
Το πρόγραμμα προορίζεται για όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για την τέχνη του αφρoγάλακτος με τον καφέ, είτε είναι αρχάριοι είναι σε σχετικά προχωρημένο επίπεδο.
Έναρξη Σεμιναρίου | 24-03-2025 |
Σύνολο θέσεων | 4 |
Διαθέσιμες Θέσεις | 4 |
Κόστος Σεμιναρίου | 180.00€ |
Τιμή για φοιτητές και ανέργους* | 160.00€ |
Σημείωση* | Η τιμή αφορά εφαπαξ εξόφληση του ποσού |
50.00 € |